Select, de groep

Bij Select kan u rekenen op ondersteuning en expertise uit heel wat verschillende takken van onze onderneming. Begin 2018 kreeg Select er vier nieuwe partners bij: Peps Interim, iStorm, Xpertize Luxemburg en Marokko. Zo versterken we onze marktpositie als gespecialiseerde generalist. In elke unit wordt focus op een bepaald domein uitgediept om zo, met de hele familie samen een antwoord op alle hr-gerelateerde vragen te kunnen bieden. De recente overnames zijn daar een logische next step in.
Select Projects Nederland
Select biedt ook projectsourcing. Bij Select Projects staat deze vorm van werken centraal. Vanuit ons kantoor in Rotterdam zoeken we talenten die zich op projectbasis willen inzetten.
Select België
Select is ook actief in België. Vanuit diverse vestigingen helpen we klanten met al hun HR-vragen. Dit zowel op vlak van rekrutering, strategisch advies, executive search en outplacementbegeleiding.
Select Projects België
Select biedt alle contractvormen aan, waaronder ook projectsourcing. In de zusteronderneming Select Projects staat deze vorm van werken centraal.
Select International
De werking van Select reikt tot ver buiten onze landsgrenzen. Vanuit Dubai verspreiden we onze werking in het Midden-Oosten.
Peps Interim is expert in blue collar, die expertise delen ze graag met Select zodat wij in bredere vakgebieden een HR-totaalpartner kunnen zijn.
iStorm is een rekruteringsbureau dat gespecialiseerd is in IT-profielen, dankzij hun expertise kan Select ook in IT een HR-totaalpartner zijn.
Xpertize is net als Select een HR-partner die voor kwaliteitsvolle service gaat. We zetten beiden de mens voorop. Dankzij Xpertize kan ook Select zijn diensten uitbreiden naar België en Marokko.
iStorm Projects
iStorm Projects is geïntegreerd in Select Projects. Met iStorm Projects bieden we flexibele en gespecialiseerde ondersteuning voor al uw IT-projecten. 
PPM Jobs
PPM Jobs is actief in Nederland binnen werving & selectie, detachering en uitzenden. 
EN HR Solutions
Het Nederlandse bedrijf EN HR solutions is expert in Recruitment Process Outsourcing (RPO) en Total Talent Acquisition (TTA).