Select HR Business tour: evenementen

Als HR dienstverlener wilt Select Human resources haar klanten en kandidaten  doorheen de verschillende trends en evoluties binnen de HR wereld helpen navigeren. Steeds met gezamenlijk welzijn voor ogen en steeds op maat van ieders noden en behoeften.

Ook in de belangrijke evoluties waar we voor staan willen we deze tendens verder zetten. De workshops die we organiseren zijn dan ook steeds gericht op het bereiken van dit doel. 

Workshop Select HR Business Tour

Workshop Select HR Business Tour

De vierde industriële, digitale revolutie verandert de wereld voor onze ogen. De ruimte om te innoveren is eindeloos, maar dat levert (nog) niet de verwachte groei op, laat staan meer arbeidsplaatsen. Wie niet mee is - bedrijven én werknemers - dreigt uit de boot te vallen. Levenslang leren en herscholen zal één van de antwoorden zijn. Door deze digitale revolutie, zullen er wel degelijk beroepen verdwijnen maar evenzeer nieuwe ontstaan. Het is aan de HR-beleidsmakers om hier rekening mee te houden in de toekomst. Onze key note speaker Koen De Leus, hoofdeconoom bij BNP Paribas Fortis beantwoordt vragen rond dit topic tijdens deze workshop op toegankelijke manier. Hoe zorgen we voor meer welzijn voor velen en niet alleen voor een 'winnaarseconomie' die enkelen dient?
De winnaarseconomie
De digitale revolutie en werkgelegenheid
Workshop Select HR Business Tour