Consultancy

Consultancy

Bevlogen houden van talentvolle medewerkers én het kunnen reduceren van uw ziekteverzuim is voor u belangrijk. Wij kunnen middels specifieke programma’s u hierbij aantoonbaar ondersteunen. Select HR is resultaatgericht!

Verzuimende medewerkers en niet bevlogen medewerkers kosten u niet alleen veel geld, ze beïnvloeden uw productiviteit ook nog eens negatief.
Niet bevlogen medewerkers vloeien niet zelden over naar verzuimende medewerkers met alle gevolgen van dien.

Wij kunnen zowel aan de voorkant (bevlogenheid) als aan de achterkant (verzuimbeleid) u helpen de kosten terug te brengen én de productiviteit te vergroten.

Hoe? Door aan de voorkant mensen bewust te maken van hun eigen energiebronnen waardoor ze veel gemakkelijker met frustratie en werkdruk kunnen omgaan en aan de achterkant het verzuimbeleid strakker in te richten zodat uw verzuim teruggebracht kan worden naar rond de 2 tot max 3%. Alle verzuim daarboven is sociaal -psychisch verzuim en vrijwel altijd werk gerelateerd en daarmee oplosbaar. Veel verzuimcasuïstiek is ten onrechte gemedicaliseerd waardoor er langdurige en daarmee kostbare trajecten ontstaan. Wij helpen u die te voorkomen.

Wilt u hierover contact?
Peter van Kleij overlegt graag met u! p.vankleij@selecthr.nl, 06 – 51 21 30 73

Onze HR diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

 • Werving & selectie

  Werving & selectie

  Werven en selecteren doen we op basis van een persoonlijke aanpak met eventueel op maat gesneden assessments, al of niet in combinatie met uitzenden en/of detacheren. Select HR is persoonlijk!

 • Executive search

  Executive search

  Het aantrekken van sleutelfunctionarissen is voor u essentieel. Wij realiseren voor u een duurzame match in het segment € 70.000 - € 150.000. Select HR is integer!

 • Consultancy

  Consultancy

  Bevlogen houden van talentvolle medewerkers én het kunnen reduceren van uw ziekteverzuim is voor u belangrijk. Wij kunnen middels specifieke programma’s u hierbij aantoonbaar ondersteunen. Select HR is resultaatgericht!

 • Opleiding, Training en Vorming

  Opleiding, Training en Vorming

  Soms wordt het managers teveel of hebben ze ondersteuning nodig voor die volgende stap. Wij kunnen u met een op maat gesneden aanpak aantoonbaar ondersteunen.

 • Outplacement

  Outplacement

  Afscheid is de geboorte van een herinnering. Om die herinnering zo positief mogelijke te laten zijn bij gedwongen vertrek, geven wij dit afscheid professioneel vorm waarbij de kansen voor uw functionaris optimaal zijn.