Executive search

Executive search

Het aantrekken van sleutelfunctionarissen is voor u essentieel. Wij realiseren voor u een duurzame match in het segment € 70.000 - € 150.000. Select HR is integer!

Integriteit en vertrouwelijkheid zijn essentiële kenmerken wanneer we voor u sleutelfunctionarissen zoeken op de arbeidsmarkt. Vooraf bespreken we diepgaand de functie en de daarbij behorende competenties in relatie tot de bedrijfscultuur aangevuld met het "soort mens" dat u zoekt. Wat is zijn/haar ambitie, karakter en innerlijke drijfveren.

Betreft het een leidinggevende, dan willen we graag ook met deze collega's over het profiel in gesprek gaan. Dit alles gericht op een zo goed mogelijke en duurzame match.

Aan u de keus of u de marktbenadering "open" wilt laten plaatsvinden (het is duidelijk voor de arbeidsmarkt dat u op zoek bent) of dat u dat liever "gesloten" wilt laten plaatsvinden (wij doen de verkenning op de arbeidsmarkt zonder dat u bij aanvang bekend bent).

We hebben diepgaande gesprekken met potentiële kandidaten eventueel aangevuld met een op maat gesneden assessment en een meervoudige referentie check. De kandidaten die we uiteindelijk aan u voorstellen kunnen de functie invulling geven. Afhankelijk van uw wens, streven we ernaar om minimaal drie kandidaten voor te stellen en maximaal vijf.

Wilt u hierover contact?
Peter van Kleij overlegt graag met u! p.vankleij@selecthr.nl 06 – 51 21 30 73

Onze HR diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

 • Werving & selectie

  Werving & selectie

  Werven en selecteren doen we op basis van een persoonlijke aanpak met eventueel op maat gesneden assessments, al of niet in combinatie met uitzenden en/of detacheren. Select HR is persoonlijk!

 • Executive search

  Executive search

  Het aantrekken van sleutelfunctionarissen is voor u essentieel. Wij realiseren voor u een duurzame match in het segment € 70.000 - € 150.000. Select HR is integer!

 • Consultancy

  Consultancy

  Bevlogen houden van talentvolle medewerkers én het kunnen reduceren van uw ziekteverzuim is voor u belangrijk. Wij kunnen middels specifieke programma’s u hierbij aantoonbaar ondersteunen. Select HR is resultaatgericht!

 • Opleiding, Training en Vorming

  Opleiding, Training en Vorming

  Soms wordt het managers teveel of hebben ze ondersteuning nodig voor die volgende stap. Wij kunnen u met een op maat gesneden aanpak aantoonbaar ondersteunen.

 • Outplacement

  Outplacement

  Afscheid is de geboorte van een herinnering. Om die herinnering zo positief mogelijke te laten zijn bij gedwongen vertrek, geven wij dit afscheid professioneel vorm waarbij de kansen voor uw functionaris optimaal zijn.