Opleiding, Training en Vorming

Opleiding, Training en Vorming

Soms wordt het managers teveel of hebben ze ondersteuning nodig voor die volgende stap. Wij kunnen u met een op maat gesneden aanpak aantoonbaar ondersteunen.

Opleiden is gericht op kennis, Training op vaardigheden en Vorming op persoonlijke ontwikkeling. Wij gebruiken deze invalshoeken integraal in onze programma's en coaching die is gericht op leidinggevenden, directeuren en op hoog opgeleide medewerkers die een leidinggevende functie ambiëren (talent management).

Maar ook op leidinggevenden die dreigen uit te vallen, of zijn uitgevallen, of die terugkeren vanuit een re-integratie traject. Ook daar waar het gaat om conflictueuze situaties beschikken we over professionals die snelle interventies kunnen doen.

Is het geen individueel vraagstuk, maar een teamaangelegenheid, geen probleem. Ook dan kunnen we de groep begeleiden naar de gewenste situatie.

Wilt u hierover contact?
Peter van Kleij overlegt graag met u! p.vankleij@selecthr.nl 06 – 51 21 30 73

Onze HR diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

 • Werving & selectie

  Werving & selectie

  Werven en selecteren doen we op basis van een persoonlijke aanpak met eventueel op maat gesneden assessments, al of niet in combinatie met uitzenden en/of detacheren. Select HR is persoonlijk!

 • Executive search

  Executive search

  Het aantrekken van sleutelfunctionarissen is voor u essentieel. Wij realiseren voor u een duurzame match in het segment € 70.000 - € 150.000. Select HR is integer!

 • Consultancy

  Consultancy

  Bevlogen houden van talentvolle medewerkers én het kunnen reduceren van uw ziekteverzuim is voor u belangrijk. Wij kunnen middels specifieke programma’s u hierbij aantoonbaar ondersteunen. Select HR is resultaatgericht!

 • Opleiding, Training en Vorming

  Opleiding, Training en Vorming

  Soms wordt het managers teveel of hebben ze ondersteuning nodig voor die volgende stap. Wij kunnen u met een op maat gesneden aanpak aantoonbaar ondersteunen.

 • Outplacement

  Outplacement

  Afscheid is de geboorte van een herinnering. Om die herinnering zo positief mogelijke te laten zijn bij gedwongen vertrek, geven wij dit afscheid professioneel vorm waarbij de kansen voor uw functionaris optimaal zijn.