Wie is Select HR?

Select HR is een internationale dienstverlener op het domein van Human Resources.
Select HR helpt haar klanten om de inzet van menselijk kapitaal te optimaliseren.

Hoe?

Door het realiseren van dienstverlening op de volgende disciplines:

Werving en Selectie
Executive Search
Consultancy
Opleiding, Training en Vorming
Outplacement

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

Ons Team

Nood aan begeleiding of op zoek naar iemand die u kan bijstaan in een HR-vraagstuk? Select HR heeft het juiste team om u te helpen.

Select HR heeft een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elke lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches.

Daarom is ons team ook erg divers. Van selectieadviseurs met ervaring in de financiële sector, tot HR managers en meer. Naast hun uitmuntende vakkennis hebben ze één ding gemeen; een sterk inleveringsvermogen. Zo verzekeren we kwaliteit en individuele raad.

Onze medewerkers zijn verspreid over een groot netwerk van kantoren. Zo kunt u ons steeds vlot bereiken en kunnen we steeds kort op de bal spelen.

Heeft u bepaalde vragen of vookeuren? Neem contact op.
Ons team bevat zeker de juiste persoon!

WERKEN BIJ SELECT?

Zoek je een baan die ruimte geeft aan je ambitie en creativiteit?
Waar je samen met je collega’s werkt aan morgen:
de toekomst van klanten, uitzendmedewerkers én jezelf?

ONZE HR DIENSTEN

Waarmee kunnen wij u helpen

 • Werving & selectie

  Werving & selectie

  Werven en selecteren doen we op basis van een persoonlijke aanpak met eventueel op maat gesneden assessments, al of niet in combinatie met uitzenden en/of detacheren. Select HR is persoonlijk!

 • Executive search

  Executive search

  Het aantrekken van sleutelfunctionarissen is voor u essentieel. Wij realiseren voor u een duurzame match in het segment € 70.000 - € 150.000. Select HR is integer!

 • Consultancy

  Consultancy

  Bevlogen houden van talentvolle medewerkers én het kunnen reduceren van uw ziekteverzuim is voor u belangrijk. Wij kunnen middels specifieke programma’s u hierbij aantoonbaar ondersteunen. Select HR is resultaatgericht!

 • Opleiding, Training en Vorming

  Opleiding, Training en Vorming

  Soms wordt het managers teveel of hebben ze ondersteuning nodig voor die volgende stap. Wij kunnen u met een op maat gesneden aanpak aantoonbaar ondersteunen.

 • Outplacement

  Outplacement

  Afscheid is de geboorte van een herinnering. Om die herinnering zo positief mogelijke te laten zijn bij gedwongen vertrek, geven wij dit afscheid professioneel vorm waarbij de kansen voor uw functionaris optimaal zijn.