Kandidaten uit Brugge vertellen

Het team van kantoor Brugge is, met 3 personen niet onze grootste ploeg. Maar kwaliteit over kwantiteit is een principe dat hier zeker geldt. Micheline, Ciska en Gwen behandelen hun kandidaten keer op keer op een warme en persoonllijke manier. Samen leggen ze ook heel wat jaren ervaring in selectie, interim, outplacement en loopbaanbegeleiding in de weegschaal. Daardoor en door hun grenzeloze motivatie zorgen ze ook voor iedere klant en kandidaat voor een aanpak op maat. Cruciaal als het over HR gaat volgens ons. Een aantal van hun kandidaten vertellen zelf hoe ze voor hen het verschil maakten:

PATRICK BONTE, ENGIE: KIND AAN HUIS

Patrick Bonte werkt momenteel bij Engie. Via die weg kwam hij met Micheline van het Select HR kantoor in Brugge in contact.

“En ik kom er ondertussen regelmatig over de vloer. Het is telkens een warme ontvangst. Ik ben kind aan huis bij wijze van spreken. Er wordt echt tijd voor mij vrij gemaakt, mijn dossier wordt goed opgevolgd. Meer vraag ik niet. Het gaat tenslotte om mijn job. Bij Select HR heb ik echt het gevoel dat er iemand mee aan mijn kant staat. Ik krijg er een warme service op maat. Mocht ik toch op een gegeven moment een nieuwe job zoeken weet ik alvast waar ik naartoe stap.”

KANTOOR BRUGGE GRAAFT DIEP VOOR HAAR KANDIDATEN

Dat ondervond Christoph De Cock zelf toen hij met Micheline contact had in het kader van een vacature:

“Op het moment dat Micheline mij contacteerde was ik nog in opleiding bij Cevora. Ik was nog niet actief op zoek maar eigenlijk belde ze op het juiste moment.

Micheline heeft mij op een heel fijne manier begeleid naar mijn nieuwe job. Ze luisterde echt, was vriendelijk en enthousiast. Ze bleef niet aan de oppervlakte in onze gesprekken. Ik wou aan de slag in de bouwsector, waar mijn opleiding ook in georiënteerd was. Maar mijn ervaring lag in een andere sector. Daar heeft ze gelukkig voorbij gekeken. Ook mijn cv nam ze grondig onder de loupe. Dankzij haar advies heb ik mijn cv een grondige update kunnen geven.

Ik ben heel tevreden in mijn nieuwe functie. Maar mocht ik ooit opnieuw op zoek gaan zou ik zeker opnieuw naar Select HR in Brugge toe stappen.”

LIESBET : ANDERS DAN BIJ ANDERE KANTOREN

Ik kwam onlangs in contact met Gwen van kantoor Brugge. Een heel fijne en productieve ervaring. Totaal verschillend van andere gesprekken met selectiekantoren.

Ik heb de indruk dat jullie op een andere manier werken door dieper te graven en de totaliteit van de kandidaat te bekijken.Publicatie datum: 19 juni 2017