De juiste persoon op de juiste plaats

Werving op maat van uw onderneming

Uw personeel is de motor van uw organisatie. De juiste persoon op de juiste plaats zetten, is een vak apart. Laat u in deze zoektocht bijstaan door onze ervaren consultants. Samen met u overlopen zij elk detail: functie, beloningspakket, sollicitatie­procedure, enzovoort. U beslist mee via welke jobkanalen de zoektocht verloopt. In een diepte-interview peilen ze deskundig naar opleiding, ervaring, vaardigheden…

Sourcing & selection

De juiste aanwerving? Een kwestie van de juiste aanpak

Select HR vertrekt steeds vanuit de mens in uw onderneming, ook wanneer u nieuw talent nodig heeft. Onze consultants sourcen kandidaten, spotten talent en matchen de juiste mensen met uw onderneming. 

Screening & testing

Test nieuw talent en krijg een overzicht van het huidige

Door een screening van de aanwezige competenties, hebt u een beter zicht op welk talent waar zit. Zo kan u uw huidige medewerkers de kans bieden hun talenten te ontwikkelen en nieuwe aanwervingen testen op hun skills. 

Recruitment consultancy

Geef uw rekruteringsbeleid een boost

Select HR heeft heel wat expertise in huis met betrekking tot selectie en werving. Die delen onze consultants graag met uw hr-medewerkers. Met gericht advies kan u uw rekruteringsbeleid een boost geven. 

Recruitment outsourcing

Een expert ter plaatse

Select levert kwaliteit op maat. We kunnen advies verlenen, maar is dit niet genoeg, dan kan onze hands-on-aanpak een oplossing zijn. Een expert komt bij u ter plaatse om het advies te implementeren en uw hr-afdeling te versterken.  

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Ella GriffioenFinance & Talent Sourcer