Ondersteun uw personeel op een professionele manier

De mens achter de medewerker, de motor van uw succes

Select HR plaatst steeds het individu, uw medewerker, centraal. Niet alleen bij het rekruteren van nieuwe medewerkers maar ook bij het adviseren van bijvoorbeeld een hr-beleid. Select HR houdt de vinger aan de pols wat de loopbaanverwachting van uw medewerkers betreft.

Development centers en career coaching

Behoud een overzicht van al uw talenten

Wanneer een bedrijf groeit en het personeelsbestand groter wordt, verliest men soms het overzicht van al het beschikbare potentieel en de persoonlijke loopbaanverwachtingen van medewerkers. Onze experts helpen u graag de mensen in uw organisatie te coachen en te ontwikkelen zodat u op lange termijn ten volle kan rekenen op alle vaardigheden en het talent dat u in huis hebt.

Met talentontwikkeling laat u zien dat u belang hecht aan uw medewerkers. Zij ontdekken dankzij development centers en career coaching nieuwe talenten die ze graag willen inzetten om mee te groeien met de organisatie. Interne mobiliteit bij veranderingen of groei brengen vragen met zich: hoe worden de rollen binnen de teams nu gedefinieerd en wat zijn de consequenties voor de medewerkers persoonlijk? Met de hulp van Select HR staat u uw medewerkers tijdens een verandering in uw organisatie.

Coaching op maat van uw medewerkers

Soft skills hard maken

Uw bedrijf wordt geconfronteerd met verschillende loopbaanverwachtingen en werkstijlen binnen de verschillende generaties. Een bijkomende uitdaging is het managen van die verschillende types mensen. Select HR reikt aan iedere leidinggevende de juiste tools aan om zowel seniors als juniors te coachen en de wederzijdse kennisdeling naar een stimulerende samenwerking te vertalen. Leidinggeven is niet voor iedereen weggelegd en ook bij het definiëren van de verschillende leiderschapsstijlen, kan u rekenen op ons advies. Daarnaast biedt Select HR coaching in andere soft skills zoals o.a. feedbacktechnieken, performance management, coachend leidinggeven …

Een waaier aan diensten, op maat van uw werknemer

Al onze diensten vertrekken steeds vanuit de mens en kunnen op maat van uw vragen en noden worden aangepast. Zo kan elk bedrijf, van een kmo tot een grote onderneming, met de hulp van Select HR het talent in huis ontwikkelen en slimmer inzetten, steeds met hun wellbeing voorop. Voor meer informatie over onze concrete aanpak: klik hier.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Jo-Anne LudwigConsultant