Versterk uw personeelsbeleid

Select HR, uw totaalpartner in human resources

Select HR vertrekt steeds vanuit de mens in uw organisatie. Elke medewerker heeft een goede ondersteuning nodig vanuit human resources. Onze ervaren consultants helpen u met het uitbouwen van een sterk hr-beleid dat beantwoordt aan uw noden en past binnen uw bedrijfscultuur. 

Zet uw human capital efficiënt in

En hou hen betrokken

Select HR helpt uw organisatie bij het uitbouwen van een hr-beleid dat aansluit bij uw strategie. In uw HR beleid definieert u hoe uw human capital het beste wordt ingezet en welke initiateven en ondersteuning u moet voorzien om uw medewerkers mee te laten evolueren. Een goed beleid kan er op lange termijn voor zorgen dat u uw strategie met succes kan realiseren.

Onze consultants nemen de tijd om samen met u een hr-beleid uit te tekenen, rekening houdend met de huidige én toekomstige organisatie van uw bedrijf. Door medewerkers te betrekken in alle veranderingen, waarborgt u niet alleen een betere retentie maar worden medewerkers ook ambassadeurs van uw bedrijf. Bovendien verbetert u uw Employer Brand met zicht op het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Een waaier aan diensten, op maat van uw organisatie

Select HR is uw partner voor al uw hr-uitdagingen: van het definiëren van een duidelijke missie & visie en bedrijfscultuur, naar het verhogen van retentie door het uittekenen en implementeren van een eenduidig hr-beleid. Dit op maat van uw noden en behoeften, met het welzijn van uw mensen voorop. Voor meer informatie over onze aanpak: klik hier.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Jo-Anne LudwigConsultant