Re-integratie in de arbeidsmarkt

Verklein de drempel met een goede begeleiding

Wees een betrokken werkgever, niet alleen voor de medewerkers op de werkvloer, maar ook voor zij die voor een langere periode hun taken niet kunnen opnemen omwille van uitzonderlijke vermoeidheid. Indien die laatste het werk willen hervatten na een dergelijke burn-out, kan Select HR dit proces begeleiden.

Voeling met professionele omgeving verloren

Een loyale en performante medewerker die noodgedwongen thuis rust diende op te zoeken en na een lange periode van loyaal werken terug aan de slag gaat voor hetzelfde bedrijf, heeft zijn voeling met zijn professionele omgeving wellicht tot op zekere hoogte verloren. Op dat ogenblik staat Select HR voor hem klaar om bij die stap de nodige ondersteuning te bieden.

Ervaren coaches helpen u op weg

Onze coaches hebben een uitgebreide ervaring met hr-processen en weten perfect hoe ze iemand terug op weg moeten helpen. Of het nu gaat om iemand die na een burn-out terug aan de slag wil of een werknemer die na lange afwezigheid terug voeling met de arbeidsmarkt wil. In beide gevallen voorzien onze coaches een traject op maat. Daarin stippelen ze, al dan niet in samenspraak met de hr-afdeling en leidinggevende, een actieplan uit.

Begeleiding op maat

Iedereen is anders en net daarom is onze begeleiding niet te kaderen in een standaardformule. Select HR werkt op maat. Onze coaches vertrekken steeds vanuit het standpunt van een uniek individu dat gebaat is met een aanpak op zijn lijf geschreven. Er wordt begeleid in het volste vertrouwen en met de juiste kennis van zaken.

Wilt u opnieuw de stap zetten richting de arbeidsmarkt, begin dan bij Select HR

ARBEIDSMARKT RE-INTEGRATIE

Uw uitdaging
Een medewerker die lange tijd afwezig was, geeft aan te willen terugkomen in uw organisatie. Deze persoon heeft veel voor u betekend en u wilt hem terug aan het werk zetten, maar u weet niet hoe u dit het beste aanpakt. U wilt een vlotte heropstart, met de juiste begeleiding. Of een outplacementtraject wanneer blijkt dat de persoon niet langer geschikt is voor dezelfde functie. 
Onze oplossing
Samen met HR, de leidinggevende en de terugkerende medewerker zetten we een actieplan op poten. Lukt het niet om hem of haar opnieuw een functie in uw onderneming te laten invullen, kan de persoon via Select HR een outplacementbegeleiding starten. Zo blijft u als werkgever ondersteuning bieden en helpt u uw werknemer richting een nieuwe opportuniteit.
Waarom bij Select HR?
Wij vertrekken steeds vanuit de specifieke noden van een persoon. Om een heropstart vlot te laten verlopen, zetten we de drie partijen bij elkaar en treden we verbindend op. Onze coaches stellen hun expertise ter beschikking voor een efficiënt verloop van het traject. Zij hebben jaren ervaring en een warme persoonlijkheid die meteen vertrouwen schept.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Gaynio AartsSenior Consultant