Stippel een route uit richting succes

Ontwikkelingstrajecten voor uw medewerkers

Niemand is te oud om bij te leren. Laat uw medewerkers niet vastroesten, geef hen de kans nieuwe talenten te ontdekken en oude te ontwikkelen. Select HR helpt communicatievaardigheden aan te scherpen zodat uw medewerkers bijvoorbeeld beter presteren in evaluatiegesprekken en presentaties voor grote groepen.

Persoonlijke ondersteuning

Uw bedrijf groeit en u wilt niet dat uw personeel achterblijft. Een medewerker in uw onderneming heeft geen voeling meer met het geven van presentaties, kijkt op tegen functioneringsgesprekken of vindt zichzelf niet terug in een leiderschapsrol. Dan kan u de hulp van Select HR inschakelen.

Onze coaches stippelen een traject op maat uit met als einddoel multi-inzetbaar talent dat opnieuw gemotiveerd aan de slag kan gaan in uw onderneming. Onze ervaren coaches zijn experts ter zake en behandelen uw dossier met de nodige discretie.

Interne mobiliteit zorgt voor externe groei

Aan de hand van een ontwikkelingstraject worden talenten binnen uw onderneming ontwikkeld en uitgediept. Zo kan u werk maken van interne mobiliteit en kan uw bedrijf verder groeien zonder een nieuwe werkkrachten te moeten zoeken.

Daarnaast zijn dit soort trajecten dé manier om aan uw medewerkers te laten zien dat u in hen gelooft. Uw betrokkenheid betekent niet alleen veel voor uw medewerkers maar ook voor uw employer brand.

ONTWIKKELINGSTRAJECTEN

Uw uitdaging
Uw bedrijf groeit en u wilt uw medewerkers de kans geven mee te ontwikkelen. U wilt talenten die u in huis heeft multi-inzetbaar maken om op lange termijn interne te laten groeien. Daarnaast denkt u aan coaching in het kader van employer branding.
Onze oplossing
Ontwikkelingstrajecten. Select HR biedt ontwikkelingstrajecten voor uw medewerkers. Deze zijn volledig op maat en bevatten bijvoorbeeld het verbeteren van persoonlijkheidsaspecten zoals evaluatiegesprekken afnemen en leiderschapsrollen opnemen.
Waarom bij Select HR?
Maatwerk is onze standaard. Onze coaches stippelen samen met de medewerker in kwestie een traject uit rekening houdend met uw noden en behoeften. Ze begeleiden het traject van a tot z en nemen de tijd om hen op een hoger niveau te laten functioneren.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Gaynio AartsSenior Consultant