Welkom bij Select

Niet alleen onze consultants zetten de mens op de eerste plaats. Select doet dit ook naar zijn werknemers toe. Open communicatie, opleidingen en toffe collega’s staan op jou te wachten. Wie net dat stapje verder wil zetten in z’n HR-carrière, is bij Select aan het juiste adres. We gaan diepgaand te werk en gaan voor een kwalitatieve topservice.

Hr-professionals kiezen voor Select

Ze weten waar Select voor staat en willen het Select-verhaal verder uitbouwen. Zo ook Kevin, een jonge recruiter die zich begin 2018 bij het team in Antwerpen voegde. Lees zijn verhaal hiernaast.

Inzetten op de kandidaat

HR professionals weten waar Select voor staat en willen het Select-verhaal verder uitbouwen. Zo ook Kevin, een jonge recruiter die begin 2018 het team in Antwerpen vervoegde. Hij koos voor Select omwille van de samenwerking en open communicatie tussen de kantoren. Daarnaast wil hij zich ook inzetten voor de kandidaat, waar volgens hem én Select de toekomst ligt.

Consultants delen eenzelfde DNA

Consultants bij Select hebben allemaal hetzelfde DNA. Ze zijn behulpzaam, zetten alles op alles voor een goeie service, hebben ervaring binnen selectie en werving en kennis van zaken binnen de verschillende sectoren. Ze kijken bovendien verder dan enkel rekruteren en denken mee na over een HR-oplossing die rendeert op lange termijn.

Ontdek onze interne vacatures

Gepassioneerd door HR? Wil je gaan voor kwaliteit? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures en wie weet maak je binnenkort deel uit van team Select.
Er zijn op dit moment geen interne vacatures.

Interesse om team Select te komen versterken? Contacteer onze HR-dienst

Christine Slootmaekers
Caroline Michel