Expertise voor individu en organisatie

HR consultancy van strategie tot uitvoering

Select HR is uw hr-business partner bij uitstek. We streven ernaar om totaaloplossingen op maat te bieden als antwoord op al uw behoeften en vragen. Van het uittekenen van een hr-beleid, het ontwikkelen van aangepaste hr processen tot de individuele en collectieve ondersteuning en ontwikkeling van uw medewerkers op vlak van potentieel en competentie-ontwikkeling.

HR consultancy voor uw organisatie

Teken een efficiƫnte hrstrategie uit

Om groei of verandering in goede banen te kunnen leiden, is een transparante strategie en duidelijke organisatiestructuur nodig. Select HR adviseert en begeleidt organisaties in hr-gerelateerde verandertrajecten.

HR consultancy voor uw medewerker

Plaats uw medewerker centraal

Select HR plaatst het individu, uw medewerker, centraal. Een verandertraject heeft een impact op de bedrijfscultuur. Medewerkers betrekken vanaf de start, verhoogt het engagement en heeft een positieve invloed op interne mobiliteit en retentie van uw medewerkers.

HR solutions

Een oplossing op maat

Select HR levert advies en diensten op het niveau van uw organisatie, met de focus op het individu. Van een duidelijke hr-structuur tot de persoonlijke ontwikkeling en wellbeing van uw medewerkers, wij staan garant voor maatwerk. Op die manier kan Select HR zowel kleine als grote organisaties vooruithelpen met hun personeelsbeleid.

Heeft u vragen? Bel of mail onze experts.

Ella GriffioenFinance & Talent Sourcer