Expertise voor individu en organisatie

HR consultancy van strategie tot uitvoering

Select is uw hr-business partner bij uitstek. We streven ernaar om totaaloplossingen op maat te bieden als antwoord op al uw behoeften en vragen. Van het uittekenen van een hr-beleid, het ontwikkelen van aangepaste hr processen tot de individuele en collectieve ondersteuning en ontwikkeling van uw medewerkers op vlak van potentieel en competentie-ontwikkeling.

HR consultancy voor uw organisatie

Teken een efficiƫnte hrstrategie uit

Om groei of verandering in goede banen te kunnen leiden, is een transparante strategie en duidelijke organisatiestructuur nodig. Select adviseert en begeleidt organisaties in hr-gerelateerde verandertrajecten.
Ontdek hoe we kunnen helpen

HR consultancy voor uw medewerker

Plaats uw medewerker centraal

Select plaatst het individu, uw medewerker, centraal. Een verandertraject heeft een impact op de bedrijfscultuur. Medewerkers betrekken vanaf de start, verhoogt het engagement en heeft een positieve invloed op interne mobiliteit en retentie van uw medewerkers.
Bekijk ons aanbod

HR solutions

Een oplossing op maat

Select levert advies en diensten op het niveau van uw organisatie, met de focus op het individu. Van een duidelijke hr-structuur tot de persoonlijke ontwikkeling en wellbeing van uw medewerkers, wij staan garant voor maatwerk. Op die manier kan Select zowel kleine als grote organisaties vooruithelpen met hun personeelsbeleid.
Ontdek onze formules

Heeft u vragen? Bel of mail onze experts.

Barry Peulen