Voor inzicht in nieuw én huidig talent

Assessment & development centers als meetinstrument

Talent staat niet stil. Laat het daarom ook niet ter plaatse trappelen. Met behulp van een screening van de aanwezige competenties, krijgt u een beter zicht op welk talent waar zit. Zo kan u uw medewerkers de kans bieden hun talenten te ontwikkelen en nieuwe aanwervingen testen op hun skills. 

Screening & testing

Zeker zijn van het juiste talent?

U wilt er zeker van zijn dat u het juiste talent in huis heeft gehaald? Dan is een screening de beste oplossing. Select HR neemt standaard de tijd om zijn kandidaten te testen wanneer ze solliciteren. Zo zijn we zeker van de kwaliteit die we uw richting uitsturen. Op die manier krijgt u ook een beeld van de competenties achter het cv. Talent staat natuurlijk niet stil en daarom loont het om ook uw huidige werknemers te screenen. Zo krijgt u een overzicht van al het talent binnen uw organisatie.

Wilt u advies krijgen over de competenties binnen uw bedrijf, is de oplossing tweeledig:

A. Kies voor een diepgaande rekrutering via Select HR. Wij testen de kandidaten en delen de resultaten van assessments met u.
B. Screen uw huidige medewerkers aan de hand van development centers. Door hen de kans te geven hun talenten te ontdekken, krijgt u een zicht op de competenties in uw bedrijf en profileert u zich als betrokken werkgever. 

Waarom testen via Select HR?

Select HR vertrekt steeds vanuit de mens in uw organisatie. Onze consultants begeleiden uw medewerkers op deskundige wijze bij het afleggen van verschillende tests. Wanneer u de competenties van nieuwe en oude werknemers in kaart laat brengen via Select HR kan u rekenen op:


  • Een warme en discrete aanpak die meteen vertrouwen schept
  • Ervaring en expertise op het gebied van aanwerving en interne groei
  • Implementatie van de resultaten aan de hand van een actieplan
  • Mogelijkheid tot verder ontwikkelen van uw huidige personeel

SCREENING EN TESTING BIJ SELECT HR

Uw uitdaging?
U wilt er zeker van zijn dat de nieuwe talenten in uw onderneming de juiste skills hebben én wilt ook de competenties van uw huidige werknemers in kaart brengen. Zo kan u nagaan welke mensen in uw onderneming nog verder kunnen ontwikkelen.
Onze oplossing?
Competence consultancy. Select HR screent uw nieuwe talenten en test de huidige via assessment en development centers. Op die manier brengt Select HR de competenties binnen uw onderneming in kaart.
Waarom bij Select HR?
Onze consultants zetten hun interpersoonlijke skills in bij het testen van talent binnen uw organisatie. Op die manier starten we vanuit de mens om uw organisatie efficiënter te laten werken.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.