Uw onderneming vraagt om ondersteuning op maat

Ontdek onze hr-totaaloplossingen

Select HR biedt verschillende oplossingen aan voor uw hr-noden. We bekijken deze samen met u en bieden hulp op maat. Van luisteren, via advies geven tot het implementeren van een oplossing. Zo kan ieder bedrijf, van een kleine tot een grote onderneming, een aangepast hr-beleid uitwerken of op punt stellen.

Van advies geven tot een expert ter plaatse

Voor iedereen een oplossing

Select HR neemt de tijd om samen met u uw organisatie te bekijken. Door grondig na te gaan hoe uw onderneming er vandaag uitziet, kunnen onze experts gericht advies geven voor morgen. Dit kan in verschillende formules.

  1. In de eerste plaats stellen onze consultants hun expertise ter beschikking om advies te geven over de uitdagingen binnen uw organisatie.
  2. In tweede instantie kunnen zij ook een oplossing voorstellen die beantwoordt aan de noden van uw organisatie. 
  3. Wilt u een ondersteuning van a tot z, dan staan onze consultants ter beschikking om de oplossing volledig te implementeren aan de hand van coaching en workshops. 
  4. U kan daarnaast ook rekenen op experts die u voor langere termijn bijstaan in uw hr-beleid of bij het rekruteren van nieuwe talenten. Voor meer informatie, neem een kijkje bij HR outsourcing of recruitment outsourcing.

HR Outsourcing

Om u optimaal te ondersteunen bij het uitbouwen van een HR-beleid of het implementeren van nieuwe processen, kan u rekenen op de steun van Select HR. Onder de vorm van projectsourcing versterken we uw personeelsdienst met een expert ter plaatse, dit op twee manieren.
Advies meteen bij de bron
Dankzij een ervaren HR professional ter plaatse, verrijkt u uw HR-afdeling. Onze expert geeft ter plekke advies en merkt waar er ruimte is voor verbetering. Het advies wordt bovendien meteen geïmplementeerd. Zo kan uw HR-afdeling verder blijven groeien richting dankzij advies over HR-beleid, coaching en trajecten.
Extra recruiter met kennis en ervaring
Personeel aanwerven en huidige medewerkers op één lijn houden met een onderbemande HR-afdeling is nefast voor uw bedrijf. Om een duidelijk HR-beleid uit te denken, is tijd nodig. En dus ook mensen. Wanneer er niet genoeg personeelsmedewerkers zijn, is er geen tijd meer om over zaken als employer branding, coaching en wellbeing na te denken. Ervaart u een tekort, dan kan een expert van Select HR tijdelijk de hoge nood opvangen.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Jo-Anne LudwigConsultant