Versterk uw team met ervaren specialisten

Recruitment outsourcing (RPO), hands-on-advies en tools

Select HR levert kwaliteit op maat. We kunnen in de eerste plaats advies verlenen, maar als dit niet genoeg is, dan kan onze hands-on-aanpak een oplossing zijn. Een expert komt bij u ter plaatse om het advies te implementeren en uw hr-afdeling te versterken. Leren van de beste, on the job.

Recruitment outsourcing

Het succes van een bedrijf ligt in de handen van het personeel, en dat personeel moet goed worden gerekruteerd. Select HR biedt verschillende oplossingen die uw rekrutering een boost kunnen geven zodat u een werknemer kan kiezen op maat van uw noden.

Allereerst is uw rekrutering bij ons in goede handen. Onze gedreven consultants sourcen talent, selecteren kandidaten en zetten de juiste persoon op de juiste plaats. Daarnaast stellen zij hun kennis en expertise ter beschikking om advies te geven over uw aanwervingsbeleid. Zo kan u zelf aan de slag. Is dit niet voldoende, dan stellen onze consultants een concrete oplossing voor.

Ten slotte kan Select HR ook helpen met rekruteren ter plaatse. Via recruitment outsourcing komt een expert bij u op kantoor om de hr-afdeling te ondersteunen. Dit kan op twee manieren.

Een expert ter plaatse ter ondersteuning van uw volledige HR-beleid? Ontdek HR outsourcing.

Advies meteen bij de bron
Dankzij een ervaren recruiter ter plaatse, verrijkt u uw hr-afdeling. Onze expert geeft ter plekke advies en merkt waar er ruimte is voor verbetering. Het advies wordt bovendien meteen ge├»mplementeerd. Zo kan uw hr-afdeling verder blijven groeien richting een meer effici├źnte rekrutering.
Extra recruiter met kennis en ervaring
Personeel aanwerven met een onderbemande hr-afdeling is nefast voor uw bedrijf. U wilt de juiste persoon op de juiste plaats en om de kwaliteit in uw aanwerving te behouden, is genoeg personeel nodig. Ervaart u een tekort, dan kan een ervaren recruiter van Select HR tijdelijk de hoge nood opvangen.

RECRUITMENT OUTSOURCING BIJ SELECT HR

Uw uitdaging?
U wilt uw rekrutering versterken, het liefst van al door een expert ter plaatse bij u te laten meedraaien zodat uw hr-dienst meer ruimte krijgt om de processen op lange termijn te optimaliseren.
Onze oplossing?
Recruitment outsourcing. Een consultant komt meedraaien op uw hr-afdeling om uw rekrutering te optimaliseren. Enerzijds door een deel van het werk op zich te nemen, anderzijds door gericht advies te geven.
Waarom bij Select HR?
Dankzij hun jaren ervaring zijn onze consultants experts in het rekruteren. Omwille van de verscheidenheid in expertises, kunnen we gericht consutltants ter plaatse zetten. Bovendien delen ze graag hun kennis.

Nood aan advies? Neem contact op met onze experts.

Jo-Anne LudwigConsultant