Een professioneel afscheid na een mooie samenwerking

Outplacementbegeleiding

Ontslag is een zware dobber. Laat uw medewerker vertrekken met een gevoel dat hij er niet alleen voor staat. De coaches van Select HR staan uw medewerkers bij wanneer ze het slechte nieuws te horen krijgen. Dankzij hun ervaring en persoonlijke aanpak laat u uw medewerkers niet aan hun lot over. Zij gidsen hen naar een nieuwe professionele activiteit.

Onze coaches staan klaar

Een ontslag is een zware dobber voor zowel werkgever als werknemer. Toch zijn ontslagen in de bedrijfswereld niet onvermijdelijk. Reden te meer om ze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Of het nu gaat om een herstructurering of een individuele match die niet langer optimaal is, Select HR biedt persoonlijke begeleiding van begin tot einde. Onze coaches staan klaar om uw medewerker op te vangen na het exitgesprek en hem of haar daarna bij te staan in de zoektocht naar een nieuw professioneel perspectief.

Persoonlijke begeleiding op maat

Onze coaches nemen de tijd om te luisteren. Dankzij hun intermenselijke vaardigheden, jarenlange ervaring en kennis zijn zij de ideale partij om uw medewerkers bij te staan. Ze vertrekken steeds vanuit het unieke standpunt van elk individu. Iedereen is anders en dus is geen enkele outplacementbegeleiding dezelfde.

De persoonlijke begeleiding steunt steeds op drie pijlers:

  • Mentale voorbereiding
  • Praktische ondersteuning
  • Operationele coaching

Denk aan uw employer branding

Een ontslag is nooit een definitief afscheid. Een werknemer van wie u met een warme handdruk afscheid neemt, draagt die ervaring mee naar de buitenwereld. Daarom is een goede outplacementbegeleiding van groot belang. Het is niet alleen een teken van respect naar uw medewerkers toe, maar ook de manier om uw employer brand concreet vorm te geven.

OUTPLACEMENTBEGELEIDING OP MAAT VAN UW WERKNEMER

Uw uitdaging
U wilt afscheid nemen van een medewerker op een professionele manier zodat u uw employer brand geen schade toebrengt en u met een positief gebaar een punt kan zetten achter een mooie samenwerking. Dit doet u liefst op een warme en persoonlijke manier met de juiste expertise.
Onze oplossing
Een outplacementbegeleiding. Onze coaches komen ter plaatse voor de eerste opvang en begeleiden nadien de ontslagen medewerker tot hij of zij een nieuwe professionele activiteit kan starten. Zo werkt u aan uw employer brand en laat u uw medewerkers niet in de steek.
Waarom bij Select HR?

Wij vertrekken steeds vanuit het unieke standpunt van elk individu, zijn motivatie en emoties. Daarom is elke begeleiding anders en op maat. Bovendien hebben onze coaches jarenlange ervaring in de hr-wereld. Die zetten ze graag in om uw medewerkers op een persoonlijke manier te begeleiden.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Gaynio AartsSenior Consultant