Over Select

Hr-totaaldienstverlener: gepassioneerd door mensen, met kwaliteit voorop

Select gaat steeds uit  van het goede van de mens. We laten geen enkel talent liggen en gaan voor een match die 100% klopt. Onze consultants nemen graag de tijd om met u en uw organisatie kennis te maken. 

Wie is Select?

Experts verspreid over 30 kantoren

Kwaliteit op maat, vertrekken vanuit de mens en jaren ervaring. Onze experts zitten verspreid over 30 kantoren in België, Luxemburg, Nederland en het Midden-Oosten. Ontdek hier wat de werking van Select zo uniek maakt.

Word jij onze nieuwe collega?

HR career powered by Select

Select groeit en is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Heb je voeling met human resources en zin om samen met andere professionals aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures.

Select, meer dan een HR-dienstverlener

Maak kennis met de Select groep

Via Select International maak je werk van een carrière in het buitenland. Zusteronderneming Select Projects ondersteunt industrie-projecten en dankzij overnames van Peps en iStorm versterken we onze expertise in blue collar en IT-rekrutering.

Leer de groep kennen
De mens centraal, ook bij onze partners

Select gelooft in het goede van de mens, daarom starten we onze dienstverlening, coaching en rekrutering steeds vanuit de mens. Een filosofie die ook in het DNA van onze partners zit: Mercy Ships, Unicef, Start To Play Music, Casco Phil en Essenscia.

Ontmoet onze partners