Talent spotten is een vak apart

Selectie & werving, de basis van Select HR

Select HR vertrekt steeds vanuit de mens in uw onderneming, ook wanneer u nieuw talent nodig heeft. Onze consultants sourcen kandidaten, spotten talent en matchen de juiste mensen met uw onderneming. Want de juiste aanwerving zorgt ervoor dat de motor van uw onderneming blijft draaien.

Sourcing & selection

De juiste persoon op de juiste plaats zetten is niet eenvoudig

Schakel daarom de hulp in van Select HR. Onze consultants nemen de tijd om allereerst kennis te maken met uw onderneming. Hoe ziet de werkomgeving eruit? Welk profiel zoekt u? Tijdelijk of permanent? Samen overlopen we elk detail. Van functie tot verloningspakket en sollicitatie­procedure. U bepaalt via welke kanalen onze experts op zoek zullen gaan. En dan begint de zoektocht.

Select HR start met het sourcen van kandidaten en spot het talent. In een diepte-interview peilen onze consultants naar opleiding, ervaring en vaardigheden. We nemen ook steeds een assessment af, zodat we zeker zijn van een 100 %-match. Als wij van onze kandidaten geloven dat ze perfect binnen het profiel passen dat u zoekt, sturen we ze richting hun toekomstige werkgever. 

Neem contact op met onze expert
Jo-Anne Ludwig Consultant

Wat maakt aanwerven via Select HR uniek?

Experts met een persoonlijke aanpak

Wat Select HR uniek maakt, zijn de consultants. De mensen in onze onderneming. Bij hen kan je rekenen op:
  • Een warme en persoonlijke aanpak
  • Discretie, vertrouwen en respect
  • Expertise en ervaring
  • Een passie voor hr
Select HR heeft alle expertise in huis: van vaste contracten tot tijdelijke, van techniek, office & sales tot IT. 
Onze consultants vinden voor u het geknipte talent dankzij hun expertise en jarenlange ervaring.

WERVING EN SELECTIE BIJ SELECT HR

Uw uitdaging?
U bent op zoek naar nieuw talent dat binnen uw onderneming en bedrijfscultuur past én de juiste vaardigheden bezit. Bovendien wilt u tijd besparen bij aanwervingen.
Onze oplossing?
Wij sourcen kandidaten en spotten het juiste talent. Dit matchen we volledig met uw bedrijfscultuur, zowel via diepte-interviews als assessments.
Waarom bij Select HR?
Onze consultants zijn experts ter zake. Ze nemen de tijd om op deskundige wijze uw bedrijf te leren kennen. Met hun persoonlijke aanpak zoeken ze de match met de geschikte kandidaat.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Jo-Anne LudwigConsultant