Select ondersteunt nieuw talent in HR

Gepubliceerd op: 18 februari 2021

Het Koning Willem I College contacteerde Select in het kader van hun nieuwe opleiding “Intercedent” die in het schooljaar 2021/2022 zal worden opgestart.

De samenwerking met Koning Willem I College loopt al een tijdje. Zo hebben we al een aantal studenten op stage mogen ontvangen en gaven we vorig jaar nog een presentatie op het college. De taken die stagiairs uitvoeren bij ons zijn heel divers: van administratief tot het zoeken naar kandidaten en het afnemen van een sollicitatiegesprek.

Kennisdeling


Tijdens een stage bij Select zorgen we er steeds voor dat je een praktijkbegeleider hebt die je alle kneepjes van het vak kan leren. Onze consultants zijn ervaren HR-professionals die hun kennis graag delen met anderen.

Met Select willen we niet enkel inzetten op het ontwikkelen van talent in huis maar ook nieuw talent. We zijn bijvoorbeeld ook erkend leerbedrijf. Onze gedreven consultants zorgen ervoor dat studenten meteen het juiste beeld krijgen van de praktijk en met meer vertrouwen aan een eigen loopbaan als intercedent kunnen starten.

Loop jij binnenkort stage bij Select? Contacteer ons!
Meer informatie over de opleiding aan het Koning Willem I College, vind je hier: www.kw1c.nl

Bekijk hier de video die Koning Willem I College maakte:https://www.youtube.com/watch?v=hNU1HEJWziMActuele blog artikelen