ASSA ABLOY Entrance Systems en Select HR: samen ten strijde in ‘the war for talent’

Gepubliceerd op: 28 februari 2017

In deze tijden van digitale disruptie en economische en politieke maalstroom woedt de ‘war for talent’ harder dan ooit.

Geschikte, kwalitatieve en gemotiveerde werknemers vinden en vooral binden houdt menig HR verantwoordelijke dezer dagen uit zijn slaap. Het hele recruteringslandschap wordt dan ook danig door elkaar geschud. Wij bij Select HR, als matchmaker tussen de werkgever en de kandidaten, voelen deze revolutie ook dagelijks. Onze persoonlijke aanpak en ons talent voor maatwerk worden meer en meer onmisbaar. Maar ook langs de kant van de werkgever blijkt meer en meer dat een klassieke aanpak niet volstaat. Dat heeft onze klant ASSA ABLOY Entrance Systems heel goed begrepen.

Zij blijven dan ook niet toekijken vanop de zijlijnen. Onze samenwerking werd naar the next level getild en verheven tot een echt partnership.

ASSA ABLOY Entrance Systems nam het initiatief om onze recruitment consultants grondig onder te dompelen in de filosofie en vooral de problematiek rond rekrutering bij ASSA ABLOY Entrance Systems.

Tijdens een serie van intensieve workshops gaf het team van ASSA ABLOY Entrance Systems een grondig inzicht in wie ASSA ABLOY Entrance Systems is, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe willen. Er werd ook een diepgaande analyse uitgevoerd rond de profielen waar zij als werkgever naar op zoek zijn.

Het resultaat? Het recruteringsproces kan zo langs beide kanten tot het uiterste worden geoptimaliseerd. Onze filosofie is altijd geweest dat een diepgaand begrip van de noden van de zoekende werkgever een cruciale rol speelt in de zoektocht naar de kandidaten. De kwaliteit van de gematchte profielen zal namelijk rechtevenredig mee evolueren met de kwaliteit van de behoefte analyse. Dankzij deze workshops bereiken we hierin het ideale niveau.

Bovendien wordt er ook een nieuw niveau van motivatie gecreëerd. Tijdens de workshops heerste een waar gevoel van teamspirit.

Deze grensoverschrijdende manier van samenwerken is wat Select HR betreft de – gelukkig al zeer nabije- toekomst van selectie en werving. Onze dank aan ASSA ABLOY Entrance Systems voor het vertrouwen. Wij gaan het partnership alvast met 100% enthousiasme aan.

Actuele blog artikelen