Made in Antwerpen: Select HR verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Gepubliceerd op: 6 april 2017
Artikel over de verhuis van ons hoofdkantoor in Made in Antwerpen

Edit Vervliet 5/04/2017

Het hoofdkantoor van Select HR verhuisde recent naar Transcontinentaalweg 13 in Antwerpen-Noord. Vanop deze locatie wil de HR-specialist nog meer zijn stempel drukken. “We vragen van onze mensen een topservice. Dat moeten we niet alleen waarmaken maar ook uitstralen”, zegt ceo Bart Gonnissen.

Tot voor kort was het hoofdkantoor gevestigd in het Atlantic House aan de Noorderlaan in Antwerpen. “Een mooi pand, maar het is moeilijk om je eigen stempel te drukken in een gehuurd gebouw”, gaat Bart Gonnissen verder. “Onze kantoren zijn verspreid over heel België en ondertussen ook in Nederland, maar ons hoofdkantoor is het kloppend hart van onze onderneming. Hier blijven we vlakbij de Antwerpse ring gevestigd en goed bereikbaar vanuit alle hoeken van het land.”

Het nieuwe hoofdkantoor biedt een grote werkruimte en verschillende vergaderzalen. Er is ook een leuke tuin voorzien, zodat werknemers in de zomer zelfs af en toe kunnen barbecueën. Bovendien is er nog voldoende ruimte voor personeelsuitbreiding.

In België, Nederland en Dubai heeft Select HR in totaal bijna 20 kantoren. Sedert begin 2016 opende Select HR 4 nieuwe kantoren in Leuven, Brugge, Brussel en ’s Hertogenbosch (Nederland). Het kantoor in Gent verhuist deze maand overigens ook naar een ruimere locatie.

Inmiddels telt Select HR 104 werknemers en heeft voortdurend vacatures. “Wij willen de kwalitatieve referentie zijn in onze markt en service op maat leveren. Zowel de werkgever als werknemer of werkzoekende kan bij ons terecht voor alles wat met HR of zijn of haar carrière te maken heeft. Daarvoor ben je compleet afhankelijk van je mensen”, legt Gonnissen uit. “Het merendeel van ons personeelsbestand is al meer dan 15 jaar actief in de sector en de meesten blijven ook een lange tijd bij ons. Dankzij onze mensen, hun training en ethiek zijn we uitermate gespecialiseerd”, zegt de ceo met enige trots.

Select HR ontstond in 1987. Toen heette het human resources bedrijf nog Select Interim en was er slechts één kantoor. In 2004 nam Bart Gonnissen het bedrijf over. In 2005 veranderde de naam naar Select HR. De term ‘interimkantoor’ dekt al lang de lading niet meer om Select HR te omschrijven. Het kantoor is ook actief in de bredere werving en selectie, consultancy, loopbaanbegeleiding, outplacement, projectsourcing en executive search

Actuele blog artikelen