Made in Kempen: het nieuwe rekruteren. Select HR en Metallo Jobnight

Gepubliceerd op: 18 mei 2017
Artikel over onze Jobnight Operatoren voor klant Metallo 30/05 in Made in Kempen.

Paul Huysmans - 16/05/2017

Het blijkt in sommige sectoren aartsmoeilijk om geschikt personeel te vinden en dus zetten bedrijven de grote middelen. Jobdagen zijn tegenwoordig hot. B&R Bouwgroep uit Arendonk organiseert er een. Metallo uit Beerse maakt er zelfs een job night van om extra operatoren te kunnen aanwerven.

“Een vacature plaatsen en dan maar afwachten tot de kandidaten zich komen voorstellen, werkt vandaag echt niet meer”, klinkt het bij Metallo en Select HR, dat voor het recyclagebedrijf de job night organiseert. “Een kandidaat verwacht en verdient een persoonlijkere aanpak. Dit geldt voor alle sectoren en voor alle functies, dus ook voor operatoren.”

"Het idee is om alle potentiële kandidaten de kans te geven om in een losse sfeer kennis te maken met Metallo Belgium, info te krijgen over de verschillende vacatures en zich eventueel kandidaat te stellen. Dit alles over pot en pint”, vertelt Liz Windey, office manager van Select HR Turnhout. De job night vindt 30 mei plaats tussen 16 en 20 uur bij Select HR in Turnhout. Inschrijven kan nog via turnhout@selecthr.be. Elke deelnemer krijgt bovendien een brooddoos cadeau.

B&R

Ook B&R Bouwgroep uit Arendonk zet de grote middelen in om meer dan 50 vacatures in te vullen. Het gaat om allerlei profielen, van ingenieurs over metsers en bekisters tot ploegbazen en communicatiemedewerkers. Het bedrijf zegt alles te hebben geprobeerd om personeel te vinden, maar slaagt er voorlopig niet in. De jobdag bij B&R vindt zaterdag 20 mei plaats.

Actuele blog artikelen